A Habfürdő és az Ins-TAG-ram

izé

Történelmi pillanat ez a blog életében, ugyanis úgy döntöttem kitöltök egy TAG-et. Akik hozzám hasonlóan esetleg eddig nem tudták ennek a pontos jelentését.. nos cimke. :D Tudom, tudom…hogy nem tudtam, az… ez egy kicsit ciki…. nem! Cimke. :) Egyébként a TAG a blog és vlog világában, egy valaki által megírt, és futótűzszerűen terjedő kérdés sort jelent, amelyet a lelkes emberek boldogan válaszolgatnak meg, és tesznek közzé az internet dzsungelében.

A múlthéten lett 5 éves az Instagram. Tudtátok? 5 éve… 2010. október 6.  Az internet mondta. Szóval többek között innen jött az ötlet, hogy kitöltsem az Instagram TAG-et. :)

Nem tudom ki hogy van vele, de engem most minden igyekezetem ellenére nagyon elkeserít ez az egy hete (?) tartó szürke időjárás. Igyekszem meglátni a szépet, például amikor kicsit előbukkan a nap és olyan szép fény szűrődik át a felhőkön, vagy szép a kép amit a pocsolyában látok… de azért valahogy a hangulatom nem az igazi és az élet sem mindig HABos torta. Tegnap néztem a Vámpírnaplók új részét – Ó te jó ég, most ezt komolyan bevallottam nektek??? :D Hát valami komoly baj lehet velem :D – és abban elhangzott egy mondat, ami nagyon megtetszett – most már tuti, hogy vannak velem bajok.

Nem tudom szó szerint idézni, de a lényege az volt, hogy rossz dolgok mindig fognak történni mert az élet ilyen, de nem szabad haragudnunk magunkra, ha a rossz dolgok közepette boldogok akarunk lenni. Ez picit elgondolkodtam… és több fontos aspektusát is látom ennek a mondatnak. Egyrészt a boldogság olyan, amit akarhatunk, tehát amiért tehetünk. De ez nem újdonság. Másrészt, nem érezhetjük rosszul magunkat amiatt, ha mi mindent megteszünk azért, hogy BOLDOGuljunk az életben… mert hihetetlen, de hajlamosak vagyunk ilyesmit érezni (vagy csak tényleg velem van gond?) És, a harmadik, hogy a rossz dolgok közepette is van lehetőség a boldogságra. Igen ezek sokat emlegetett dolgok, de meg is éljük őket? Nem panaszkodok, mert nincs rá igazán okom. Tökéletes az életem a maga tökéletlenségében… de néha bizony nekem is kell, hogy rászóljak magamra, hogy  “Hé! HABosabban!” :D

Az Instagram albumom valahol pontosan az életem HABjának egy része, képekben megmutatva. Ezért is szeretem. Ezért is jutott eszembe, hogy kitöltöm végre ezt a TAG-et. Mert a borús időben és a borús hangulatban, nézegetni az életem HAB-os képeit, igazán Boldoggá tett.

Ez a kérdéssor az Instáról valamikor az év első felében keringett (mármint az általam olvasott blogok között), és már akkor is gondolkoztam, hogy kitöltöm. De akkor nem volt szülinapja az Instának, és az idő sem volt ilyen szürke, így minden okom meg volt arra, hogy ne tegyem meg. :D Jó-jó,  csak simán nem írtam meg. :)

Szóval Boldog Szülinapot így utólag is, Instgaram. Nézzük nekem milyen a viszonyom Veled.

Mi az Instagram felhasználóneved?

@rekavasarhelyi

Mikor csatlakoztál?

2013. június 18.

Melyik volt az első képed, amit feltöltöttél?

Egy tál saláta. Egy tál saláta??? Igen. Egy tál saláta… közelről… túl közelről.

1

Melyik a legrosszabb fényképed, amit feltöltöttél?

Túúúl közelről… te jó ég…  komolyan egy tál saláta? Kötelezően rossz kell legyen a kép amit először posztol az ember lánya? :)

Milyen gyakran posztolsz képeket?

Ez változó. Átlagosan nagyjából napi 0,7 képet posztolok :).

Melyik kép rendelkezik a legtöbb like-kal?

Hát végignéztem mind a 616 képet! :D Tudom, hogy lehet generálni is ilyen statisztikával rendelkező képet, de most kedvem volt pepecselni vele. Az első képet nem én csináltam :) Szóval az nem ér, de a többi mind a sajátom. :D Egyébként ez az első, az instás profilképem is, és eskü nem tudtam, hogy ő a legnépszerűbb. A Rooms – your photo place-ben készült, amiről még mindig nem meséltem nektek, de csak eljön az ideje annak is! :)

legedveltebb

Milyen típusú felhasználókat követsz?

Többnyire magyar felhasználókat, és inkább azokat akiknek a galériájából emberség és stílus sugárzik. Egyetlen sztár van akit követek, ő Taylor Swift, mert aranyos. Meg néhány természetfotóst, és természetesen sok bloggert. Szeretem amikor egy insta galéria rendezett és szép, szóval sokszor megnézem az “összképet” is amikor elkezdek valakit követni.

Privát vagy publikus?

Publikus. Én egyébként értem a privátot is. Főleg ha látom, hogy valami nagyon nem szimpatikus férfi egyed (aki rendszeresebben használja az alkalmazást, az biztosan érti) kezd el “követni” engem… olyankor kicsit frászom van. A privát profilt is tökéletes arra, hogy saját magunknak dokumentáljunk, és azokkal osszuk meg akikkel akarjuk. De ettől függetlenül jobban szeretem a publikus profilokat.

Melyikek a kedvenc képeid, amiket posztoltál?

Nos ez Nagyon nagyon nehéz!! Végül 35 képre sikerült redukálni, de így is van egy halom kedves kép amit nem tettem be, mert akkor soha nem állok le.

Íme a válogatott 35 (kattintásra nagyobb lesz)

Mi a legutóbbi frissítésed?

Ónody Helga könyve, a ruhatár, megérkezett hozzám tegnapelőtt.  Maga Helga küldte nekem, azzal a kéréssel, hogy véleményezzem, és ez Nagyon Nagyon megtisztelő számomra. Tegnap csak beleolvastam, és máris tanultam valami újat a szoknyákról. :)2015-10-14-19-00-57_12071007_730895350375780_282687984_n

 

3 szavazat alapján

3 hozzászólás ehhez: “A Habfürdő és az Ins-TAG-ram

  1. Ez a sok eső engem is elszomorít :-( Főleg, hogy ma még haza kell vezetnem Anyuéktól (100 km), jó időben a vezetés is vidámabb :-) viszont, hogy valami pozitívat is említsek: ma meglátogattam a régi ovimat és az óvónénim emlékezett rám (azért ez nem semmi 22 év távlatából). Az instát nem használom napi rendszerességgel, de mindig szívesen nézegetem mások képeit.

    • Jó utat! Vigyázz magatokra!!!
      De jó lehetett! Én 2 oviva jártam, így mind kettőben elég keveset voltam ahhoz, hogy nem hiszem, hogy felismernének. :) Milyen élmény lehet felnőttként látni az ovisokat. :D

  2. Kedves Réka! Sajnos nem vagy egyedül azzal a “rosszul érzem magam mert boldog szeretnék lenni” dologgal (akármilyen ellentmondásos is ez), főleg az szokott rossz lenni ha a környezettől elvárás hogy ne érezd jól magad. Szerintem emiatt kezdjük egy idő után automatikusan rosszul érezni magunkat, ami nagyon romboló tud lenni. Én tudatosan próbálok ez ellen tenni minden pillanatban :) egyébként tetszett a TAG, szeretem a humorodat :) ((nagyon zárójeles kérdés: tényleg jó sorozat a Vámpírnaplók? :D valahogy kimaradt az életemből, de kíváncsi vagyok ))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..