Mi a Mai HAB?

Egyszerűen csak annyiról van szó, hogy:

Hiszek A Boldogságban!

Minden Nap! Éppen ezért minden nap* írok vagy mutatok  valamit ami igenis okot ad a boldogságra! Olyan gyönyörű a világunk, csak meg kell látni a szépségeit. Én pedig meg szeretném látni akkor is, amikor könnyű és akkor is ha néha kicsit nehezebb.

Az ötlet nem új keletű, nyilván… gondolom sokan ismeritek a #100happydays nevű kihívást (ha nem, olvasd el itt). Én is belevágtam, és érdekes volt tapasztalni, hogy vannak napok amikor sok-sok dolgot is le tudnék fényképezni, máskor pedig  tényleg olyan rohanós-gyors a nap, és olyan szürke, hogy “keresni” kell.  Ennek alapján gondoltam, hogy folytatom a dolgot, bár kicsit másképpen, itt a blogon is, hogy lássuk meg, hogy okunk van hinni a boldogságban. Mindannyiunknak!  Meglátjuk mi lesz belőle… addig is, mára itt egy jó kis Mai HAB kép.

* Majdnem minden nap, mert szeretnék olyat írni, ami nekem is tetszik, ami bárki számára értékes lehet, amit szeretek és amit szerettek. Nem világmegváltó gondolatokra vágyom, hanem az élet oly sokat emlegetett, de oly sokszor elfelejtett apró örömeire. :)

 

 

 

 

Mennyire tetszett?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..