Rólam

 

Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én. 
Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni… néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is…


Nő vagyok ezen azt hiszem nincs mit magyarázzak :D, van egy férjem aki annyira szeret, amennyire minden nőt szeretni kellene a világon, vannak barátaim, akikért hálás lehetek, és van családom, ami a legnagyobb áldása az életemnek. Közgazdásznak tanultam, a szakmában dolgozom…vagy valami olyasmi ;). Szeretem a kézzel készült értékeket, a “Csináld magad” projekteket. Modellkedem is néha, amolyan ritkán űzött hobbi ez, ám annál szórakoztatóbb, és – hihetetlen, de – tanulságosabb. Szeretek fotózni. Manapság minden 3. ember szeret fotózni, ami nem baj. Jó dolog megállítani a pillanatot, megörökíteni a rohanó idő egy részletét…főleg, mert az időgépet még nem találták fel. :)

 

Mindezekről írok a blogomban. Ami érdekel, ami történik, amit gondolok. Hogy mennyire vagyok blogger, az kiderül a blogomból, ha olvasod. Lehet néha tévedek, lehet, hogy inspirálok, szórakoztatok, untatok vagy elgondolkodtatok. Célom csak annyi, hogy leírjam ami érdekel. Engem és Téged. Célom hogy, Te is elmondhasd magadról: HAB, azaz “Hiszek A Boldogságban” és miközben olvasod a blogom, örömödet leld benne, elmerülj benne. Mint egy Habfürdőben. Testnek és léleknek. ;)

 

Az alábbi linkekre kattintva egy kicsit többet is megtudhatsz rólam:

Inter-me, azaz interjú velem (2015. január)

Daalarna Secret Stories – 5 kérdés az esküvőről (2016. november)

Interjú a Lendület Magazin oldalán (2017. február)

 

 

 

Rólam

Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

INSTAHAB

Legnépszerűbb Bejegyzések

Címkék

×