ŐSZI KIKAPCS Wellness otthon

2014. 10. 29. 4 hozzászólás

1

 

 Nem arról vagyok híres, hogy a hétvégéken kipihenem magam. Akadnak olyan kozmikus hétvégi napok, amikor aztán tényleg minden összejön, és a másodpercek közé vésőt ütök, hátha van még ott köztük egy kis hely valami programnak. Ennek következtében aztán egy egyébként is fárasztó munkanap nagyon rám szakad, a végén csak pislogni vagyok képes a szemüvegem mögül.  Szóval olyanok ezek a napok, amelyen az agyi működésem simán elmenne valami zombis filmben, főleg ha mondjuk pislogni sincsen erőm… Nah jó, kissé túlzok. De csak egészen kissé :D

 Szóval néhány hete egy ilyen napon történt, hogy úgy döntöttem nem elégszem meg az egyszerű zuhany-ágybabújás egyébként kielégítő kombinációjával, hanem tartok egy kis otthoni wellness-t és lekapcsolódom a világról. Gyertyák elő, forró csap megnyit, zene bekapcs, Réka kikapcs… nem került semmibe (jó a vízszámlán megjelent, de azt megspóroltam a villanyon :D ), mégis úgy éreztem magam utána mint aki az egész hétvégét ötcsillagos szállodában töltötte. Nagyon jól esett, és meglepően kevés befektetést igényelt. Legközelebb már kicsit tudatosabban is készületem arra, hogy megejtsek egy ilyen itthoni kis “testi-lelki harmónia” alkalmat. Olyannyira tudatosan, hogy még+ saját készítésű fürdőgolyót is csináltunk, ami jelentem tökéletesen működött és nagyon tetszett! :)  Volt mellette Mülleres kis muffin fürdőbomba, de végül azt egyelőre félretettem (mert olyan szép!!) mert elég volt a levendulásból egy.

IMG_1533

Szakítsatok magatoknak egy-egy ilyen alkalmat, mert egyébként folyton rohanunk,  intézzük az ügyeinket, e-mailezünk, telefonálunk, igyekszünk megfelelni mindenkinek aki elvár tőlünk és azoknak is aki nem vár el és meg nem állunk egy percre sem… márpedig egy kis csend mindenkinek kell. Egy kis béke és figyelem önmagunkra, főleg így ősszel amikor kint már a nulla fok is kopogtat. A testi-lelki felmelegedésre pedig egy ilyen alkalom tökéletes, és még csak sok időt sem vesz el. Ha nincsen fürdőkád otthon, vagy nem szeretsz fürdeni, akkor is van alternatíva. Egy forró zuhany, egy meleg tea, 1-2 gyertya a szobában és egy kis pihenés a szobád egyik kedves zugában. Figyelj a zenére és ne pörögj azon, hogy mi volt aznap, vagy hogy mi vár rád. Engedd el. Pihenj!

Ha én nem győztelek meg, akkor talán majd a képek!

(Mellesleg: Az IKEA nem fizetett a hirdetésért, de megdobhatna 1-2 termékkel. Amint láthatjátok nincs még elég :) (margójegyzet margójegyzete: a csipkés mécsestartók esküvői dekorációnk becses tagjai) )

2

3

5

4

Egyáltalán nem utolsó sorban, szeretném nektek megmutatni az alábbi képet! Igen kreatív és NAGYON jó barátaimtól kaptam ezt a Habfürdőt, még születésnapomra! A fentebbi kép habja nekik köszönhető! Szeretlek TITEKET nagyon!!!

IMG_1548

4 hozzászólás

 • Névtelen 2014. 10. 29. at 21:06

  :) A hétvégén sok év után én is a fürdést választottam a zuhanyzás helyett, és azóta nem bírok leállni, minden este teleengedem a kádat. Most is épp arra készülők. Teljes más élmény, nem is értem, hogy miért hanyagoltam eddig. :)

 • Reka 2014. 10. 30. at 10:09

  :) A rohanás az oka igazából, mert ha már teleengedjük a kádat akkor “illik” benne maradni… pedig néha a zuhanyzásnál is lefolyik ugyan annyi víz. Én mindkettőt szeretem egyébként, mikor mi esik jobban. És az a lényeg nem, hogy megkeressük a hétköznapokban azt ami boldoggá tesz. :)

 • Thimmyke 2014. 11. 05. at 20:06

  Vajon hány csipkés mécsestartótok maradt meg erre lennék kíváncsi… :D Ikea engem is megdobhatna pár cuccal, ezt a csipkemintás mécsestartót már én is régóta nézegetem…

  • Reka 2014. 11. 06. at 08:12

   Nagyjából 10, de nem számoltam meg :) És nagyon szeretem őket!! :D

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Rólam

  Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

  INSTAHAB

  Legnépszerűbb Bejegyzések

  Címkék

  ×