Álmodozni kell néha avagy mit viselünk az Oscar-gálán

2015. 02. 23. 2 hozzászólás

Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne ruhát választani, készülődni az Oscar-gálára, hogy milyen érzés lenne bevonulni a vörös szőnyegen. Őszintén? Jó nehéz választás! :)

 

Megkérdeztem tőletek is, hogy ti mit vennétek fel. Lehet, hogy butaságnak tűnik az ilyesmi, hiszen tőlünk távol – és nem csak földrajzi értelemben – zajlik az esemény, de miért is kellene mindig mindent komolyan vennünk!? Néha érdemes elrugaszkodni a valóságtól és játszi könnyedséggel belemerülni a bolondozásba.

Nagyon örülök, hogy voltak akik mertek velem álmodozni! Elküldték a ruhát, amelyben ma este ők jelennek meg az ábrándozás vörös szőnyegén. Az eseményről szóló igazán bolond különleges tudósítást alább olvashatjátok, amely most érkezett fénypostán.

“Hamarosan megkezdődik a bevonulás az Oscar-gála vörös szőnyegén, hogy aztán elhangozzanak a várva-várt mondatok, miszerint: “The Oscar goes to … “.

Az emberek izgatottan várakoznak, egyesek biztosak a végkimenetelben, és alig várják, hogy elmondhassák, hogy “én megmondtam”, míg vannak akiket csupán az érdekel, hogy melyik híresség milyen ruhában érkezik.

Idén néhány különleges díszvendég is részt vesz a gálán, akiknek pontos kiléte sajnálatos módon Titok, csak keresztneveiket sikerült megtudnunk, illetve, hogy Magyarországról érkeztek. Gyönyörűek a hölgyek, akikkel minden újságíró interjút szeretne készíteni, ezért nagyon nehéz közel kerülni hozzájuk! George Clooney már megpróbálta levenni a lábáról az egyiküket, azonban testőreik nem engedték, és Johnny Depet is csak az fogta vissza, hogy felesége is részt vesz az eseményen. Sajnálatos módon a hivatalos sajtó fotók csak a hölgyek menedzserének jóváhagyása után kerülhetnek ki, azonban szemfüles asszisztensemnek sikerült megszereznie néhány képet a ruháikról, így legalább azok kíváncsiságát ki tudjuk elégíteni, akiket az érdekel, hogy mit viselnek.

Zsófi

Mint megtudtuk, a gyönyörű bordó ruhát viselő hölgy neve Zsófia. Egy magyar tervező – Daalarna –  színátmenetes ruháját választotta. Ruhája gyönyörű alakot biztosít viselőjének, és a bordó különböző árnyalatainak köszönhetően igazán szenvedélyes és tüzes összképet kaphatunk.

Ágnes

Ágnes csodálatos ruhája kétség kívül Prada, amelynek mintázata egyszerűen lenyűgöző, ezzel is igazolva viselője kitűnő ízlését.

Beatrix

A következő  Elli Saab ruha, amelyet egy Beatrix nevű hölgy választott az eseményre. A ruha lélegzetelállítóan gyönyörű, mint ahogy viselője is.  A Ruhának köszönhetően szemünket a hölgyről még akkor sem tudjuk levenni, ha ő már hátat fordított nekünk.

Hanna

 

Szintúgy elmondható ez erről a gyönyörű kék ruháról, melynek tulajdonosa követi az idei trendeket, hiszen 2015-ben igen népszerű a kéknek minden árnyalata, mint ahogy a csipke is. A szoknya úgy omlik le, mintha egy vízesés hullana alá, ezzel is emelve Hanna amúgy sem elhanyagolható szépségét.

Panna

Mr. Saab munkássága úgy tűnik igen népszerű a magyar hölgyek körében, hiszen Panna is a tervező ruháját választotta erre az estére, méghozzá a legújabb kollekcióból. A hölgy csodálatos lábait kiemeli ez a ruha, és valljuk be – bár önöknek ezt még nem tudom megmutatni – nincs is takargatni valója.

Maja

És végül, de nem utolsó sorban itt van a Maja által választott gyönyörű, fekete estélyi, amelyhez elegáns kalapot visel. Sminkese is kitűnő munkát végzett, mert sminkje gyönyörűen kiemeli a hölgy szemeit. A fekete egyébként szintén igen népszerű idén.”

2 hozzászólás

 • Dina 2015. 02. 25. at 20:07

  Örülök, hogy nem csak én fantáziálok az Oscar ruhámról. :)

  • Reka 2015. 02. 26. at 10:33

   :D Hát ettől egy perci sem kell tartanod :D :) Kár, hogy nem küldted el, szívesen megnézném! :)

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Rólam

  Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

  INSTAHAB

  Legnépszerűbb Bejegyzések

  Címkék

  ×